Het bedrijf Boarding Concept, in het leven geroepen door Michel Darchambeau in oktober 2011, biedt u een volledige service voor al uw communicatie opdrachten op papier of andere media. Onze sterkte: de beste service leveren binnen de beste leveringstermijnen. We maken er een punt van om zeer aandachtig naar de noden van onze klanten te luisteren en hen steeds met de glimlach te helpen.

 

Ons bedrijf is eerst en vooral gespecialiseerd in het drukken van visitekaarten op aanvraag via zijn online service easybc. Verder stellen wij een complete service te uwer beschikking voor al uw noden inzake grafisch ontwerp, drukwerk op allerlei soorten media, realisatie van reclamevoorwerpen, stempels, enz.

 

Wij besteden bijzonder veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en aan het strikt naleven van de leveringstermijnen.

 

Ons dynamisch en efficiƫnt team helpt u met de glimlach verder bij de realisatie van uw projecten en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij bieden eenvoudige en performante online diensten, maar stellen persoonlijk contact altijd voorop.

 

Het Boarding Concept Team

Logo Bc

  • Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • +32 (0)2 675 39 90